Spelen!

Buiten, 

in het hoofd

en met vakantieherinneringen

Misschien ken je haar wel van de receptie en de kassa: Mariken van der Mark.
Wat zijn haar tips voor het nieuwe seizoen?

“Ik heb een grote liefde voor locatie- theater en ‘Mollen’ vindt plaats op het Centraal Station in Utrecht. Waarom locatietheater? Omdat buiten spelen het allerleukst is. Er kan van alles gebeuren. Onverwacht. Dat geeft een extra dimensie aan de voorstelling. Na het zien van ‘Laura Exterieur’ van SKaGeN op het Centraal Station in 2018 bekijk ik het station anders. Ik kom er dagelijks en heb er dus nog vaak plezier van. Napret!”

 

“Geïnspireerd op cartoons, actiefilms en games maken de acteurs van Meneer Monster een voorstelling met live muziek en fysiek spel. Echt te gek voor kinderen! Omdat deze voorstelling zonder tekst is, krijg je de mogelijkheid een eigen verhaal te maken. Kinderen hebben minder snel een verhaal nodig en voelen zich daar minder ongemakkelijk bij dan volwassenen. Ze spelen in het hoofd. Ik verheug me ook op deze voorstelling, omdat het spelplezier er bij deze acteurs vanaf spat en ze vol overgave een knap stukje theater in elkaar zetten.”

“Slovenië is mijn favoriete vakantieland. Ik heb mij nooit goed verdiept in de heerlijke wijnen die ik daar gedronken heb. Tijdens een Wijn & Spijs-avond laat ik me in de watten leggen. De spreker van het wijnhuis, de kookkunsten van onze charmante koks en de enthousiaste bediening: een gouden combinatie. Ik laat me verrassen door de wijnen van Vino Gross. Voor even ben ik terug in Slovenië. Spelend met vakantieherinneringen.” Wil je het publiek nog iets meegeven? “Kom, wees welkom en geniet. En ‘The future is now’ is ook een te gekke serie!”

 


Interview Mariken

3/18
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...