Herinneringen aan Pinkpop

DEEL FOTO & WIN!

 

VERHALEN HOUDEN LIEFDE LEVEND

Lies en Wiel sloegen geen enkele Pinkpop-editie over. Ze leerden elkaar kennen in de spring of ‘69, toen de wereldvrede maar één hartslag achter de horizon lag. Jaar na jaar vierden zij hun liefde in de zon, in de regen, in de modder. Ze dansten op de weiden voor de podia en stonden backstage tijdens de hoogtepunten van het festival. Maar de ouderdom slaat toe. In de schemering van zijn leven raakt Wiel langzaam zijn geheugen kwijt. Door hem verhalen te vertellen over Pinkpop, probeert Lies zijn herinneringen - en daarmee hun liefde - levend te houden. 

LIEFDE VOOR PINKPOP

 Toneelgroep Maastricht en Rowwen Hèze brengen een ode aan de liefde en aan het oudste meerdaagse popfestival ter wereld. Hun voorstelling Pinkpop wordt een reconstructie van de liefde van Lies en Wiel, maar ook van bijna 50 jaar popgeschiedenis. Een spetterende muziektheaterproductie met meer dan tien acteurs van Toneelgroep Maastricht, een nieuwe tekst van Frans Pollux en LIVE muziek van Rowwen Hèze, aangevuld met beeldmateriaal uit het rijke Pinkpop-archief.

DEEL & WIN

Wat is jouw herinnering aan het bekende popfestival? Stuur een foto naar actie@ssbu.nl of reageer via facebook  en maak kans op 2 vrijkaarten voor de voorstelling Pinkpop: de liefde, de muziek, de herinnering op 23 of 24 juni 2017. 

INTERVIEW

Servé Hermans (Toneelgroep Maastricht) en Jack Poels (Rowwen Hèze) 

Herinneringen aan Pinkpop

9/12
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...