Stadsrestaurant Zindering in beweging

NIEUW OP DE KAART: RISOTTO DI ZINDERING

Bij stadsrestaurant Zindering kun je uitgebreid á la carte dineren of kiezen voor een voordelig driegangen-theatermenu. Vanaf dit seizoen voegen we hier een snelle schotel aan toe. Voor slechts 14 euro geniet u van een bord zinderende risotto.

 recept Risotto di Zindering  

EERSTE MEDEWERKER DIANE VAN DEN BERG  STELT ZICH VOOR

Diane van den Berg is eerste medewerker van Zindering en Stadsschouwburg Utrecht. Diane is een oude rot in het vak. Ze werkt al haar hele leven in de horeca en al veertien jaar in Zindering. Ze ademt gastronomie en excelleert in gastvrijheid.

meer over Diane 

ZIN OP ZONDAG IN ZINDERING

Zin op Zondag, iedere zondag om 12.00 uur in Zindering,  biedt een podium aan wetenschap, journalistiek, maatschappij, nieuwe media en filosofie. Voed jezelf met prikkelende theatrale optredens, live talkshows, filosofische games, dampende koffie en een dikbelegde boterham in stadsrestaurant Zindering.
programma 2016 | 2017  

 

PROEF DE KAART

Waarom kiezen als het ook allemáál kan?! Speciaal voor de Bourgondiër biedt Zindering aan het begin van de maand de gelegenheid om vrijwel de héle nieuwe kaart te proeven, geserveerd in kleine gangen. Onze sommeliers adviseren de lekkerste wijnen per glas en fles maar u kunt ook kiezen voor het bijbehorende wijnarrangement.

info | bestel  

Stadsrestaurant Zindering in beweging

4/13
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...