Wist je dat?

I'll be your mirror: gong van Giny Vos

Heb je wel eens gelet op de reusachtige spiegelgong, die hangt in de Zocherfoyer? De vijftien spiegelvlakken reageren op geluid. Vlak voor aanvang van de voorstelling zetten het geroezemoes van de gasten en de klank van de theatergong alle vlakken in beweging en gloeit het licht op. Zo heb je als bezoeker invloed op dit kunstwerk!

Interview

In LEVEN! magazine staat een interview met Steven Peters (hoofd van onze afdeling programmering) over het nieuwe Explore Festival. Je vindt het artikel op pag. 76-77 in het magazine, dat je online kunt doorbladeren. 

Gouden Pollepel: een 7,9 voor Zindering!

Dineren in Stadsschouwburg Utrecht, zonder cabaret, toneel of opera op je programma? Dan kan. En hoe! Met uitzicht op de Dom en de majestueuze bomen van het Zocherplantsoen. Het AD at onlangs bij ons en beoordeelde stadsrestaurant Zindering voor de Gouden Pollepel met een 7,9. Daar zijn we trots op!  Lees de recensie 

SKaGeN speelt op Utrecht CS

De nieuwe stationshal van Utrecht CS is de gedroomde plek voor ‘Laura Exterieur’ een theaterbewerking van de film ‘Brief Encounter’. Wees via je hoofdtelefoon getuige van de toevallige ontmoeting tussen Laura en Alex. Zij worden, te midden van échte reizigers, verliefd op elkaar. Van 23 maart t/m 1 april. 

Recept doperwten-muntsoep  

Naar dit recept wordt vaak gevraagd! De doperwten die chef-kok Remco Vellinga en souschef Ronald van der Vlis gebruiken, doppen zij zelf in de keuken maar je kunt ook diepvries doperwten gebruiken. Je vindt het recept op zindering.nl. 

Zomersluiting

De kassa is gesloten van maandag 17 juli tot en met zondag 20 augustus. Mevr. Dudok en Zindering zijn gesloten van zondag 9 juli tot en met dinsdag 22 augustus. 

Rondleidingen

Wil je weten wat er achter de schermen gebeurt? Wij leiden je graag rond in ons prachtig gerenoveerde gebouw van de beroemde architect Dudok. We nemen je mee naar het toneel, de kleedkamers en de foyers. Onderweg hoor je verhalen over de bijzondere architectuur in de schouwburg. Meer informatie: 030-2324106 of educatie@ssbu.nl.

Wist je dat?

13/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...