Wat betekent COVID-19 voor uw bezoek aan Stadsschouwburg Utrecht?

 

Als gevolg van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal de schouwburg tot en met 6 april 2020 gesloten zijn. De geplande voorstellingen gaan niet door. Voorstellingen die na 6 april geprogrammeerd staan, gaan voorlopig wel door. Uiteraard volgen we de situatie op de voet en ondernemen we actie zodra maatregelen vanuit de overheid daarom vragen.  

 

Heb je kaarten gekocht voor een afgelaste voorstelling, dan krijg je daarover persoonlijk bericht. In overleg met artiesten, gezelschappen en organisatoren wordt gekeken of voorstellingen kunnen worden uitgesteld naar een latere datum. Over de financiële afhandeling kunnen we op dit moment nog geen toezeggingen doen. Zodra we daar meer over weten, nemen we contact met je op.  

 

We hebben geprobeerd de informatie in dit Maggezien - dat net klaar was toen de extra maatregelen bekend werden - zoveel mogelijk aan te passen aan de nieuwe situatie.  

 

Nu onze deuren gesloten zijn, bieden we je met ons online magazine toch graag een kijkje achter de schermen.  

 

Zorg goed voor jezelf en de mensen in je omgeving. We hopen je na deze crisis snel weer te kunnen ontvangen in onze schouwburg!

Covid-19


Wat betekend COVID-19 voor uw bezoek aan de schouwburg

2/11
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...