Laatste drie Verleiders nog één keer in Utrecht

 

 

 

 

 

 

Stem Kwijt

De democratie werkt niet meer. De macht is aan het grote geld en de multinationals, met dank aan het neoliberalisme. Waarom hebben burgers de onuitroeibare neiging om tegen hun eigen belang te stemmen? Het is tijd voor een nieuw democratisch elan. 

 

Bekijk de uitzending van ‘De Wereld draait door’ waarin De Verleiders de democratie uit leggen.  
 

wo 20 t/m za 23 juni  | bestel hier je kaarten  

Slikken en Stikken

De second opinion van De Verleiders over ons zorgstelsel. Over onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten voor verzekeraars en farmaceuten. Maar ook over de moed om te sterven. 

 

Bekijk hiernaast de reportage met George van Houts over de macht van de farmaceutische industrie in Brandpunt op 19-04-2016 .

 

wo 27 t/m za 30 juni | bestel hier je kaarten  

Door de bank genomen

Schrijnende komedie over de bankensector. Om van te smullen én te gruwelen want het is nog erger dan je denkt. 'Had Thomas Piketty Nederlands verstaan, dan had hij goedkeurend geknikt.' (Het Parool ****)
Bekijk hiernaast de trailer van de voorstelling. 

 

wo 4 t/m za 7 juli | bestel hier je kaarten  

Blog over ‘Stem Kwijt’

De Verleiders streven er naar actueel theater te maken, met de diepgang van toneel en de urgentie en snelheid van cabaret. De voorstellingen zijn mega-populair en veel bezoekers laten zich lovend uit. Ad Broere, een bezoeker die de voorstelling ‘Stem Kwijt’ in Haarlem zag, schreef er een leuke blog  over.

 

De Verleiders het festival

5/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...