Verleiding in de overtreffende trap

Op 31 maart, voorafgaand aan de voorstelling ‘Wijn, een thrillerkomedie’, verzorgt chocolatier Hop & Stork een spannende proeverij met bijzondere combinaties van wijn en chocolade.  

31 maart | bestel hier je kaarten  

Hop & Stork

Hop & Stork, met vestigingen in hartje Utrecht en Den Haag, is een ultiem verwenadres voor iedereen die gek is op koffie, chocolade en patisserie. Door de ruiten van de winkel kun je zien hoe de chocolade met liefde en passie wordt gemaakt door de chocolatier. Iets bieden waar mensen gelukkig van worden en van genieten. Dat is precies wat Remco Groenwold en zijn compagnon Anil Soekhoe van Hop & Stork willen.

Passie voor puur

“Ik houd zelf het meest van mooie pure chocolade omdat je daarin de aroma’s goed proeft die horen bij cacao. Je proeft een citrusachtige smaak  terwijl er geen citroen of limoen in zit. Chocolade die samengaat  met roodfruit zoals frambozen, rode bessen en aardbeien vind ik ook erg lekker”, aldus Remco. De mannen zoeken graag naar ongebruikelijke combinaties om mensen te verrassen.

Proeverij van wijn & chocolade  

“Veel mensen houden van chocolade en veel mensen houden van wijn. Over het algemeen is die combinatie niet voor de hand liggend. Welke combinaties versterken elkaar? Wat gebeurt er met de smaakverandering van witte naar hele pure chocolade? Deze proeverij is een mooie gelegenheid om twee exclusieve wijnen in combinatie met chocolade te proeven.” Ben je dol op chocolade en drink je ook graag een glaasje wijn? Zorg dan dat je erbij bent en laat je verrassen! 

 

 

 

 

 


Hop & Stork

9/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...