Uitgaan in coronatijd

Club Nu geeft tips

lees meer


Utrecht is een stad vol jonge mensen, die we lang niet allemaal tegenkomen in de schouwburg. Terwijl er zoveel moois te zien is! Naast het alom bekende cabaret zijn er nog veel meer te gekke voorstellingen die juist iets kunnen toevoegen aan je dag, gesprek of wereldbeeld. Weet je niet wat je moet kiezen? Het aanbod van de schouwburg is inderdaad nogal breed. Daarom is er speciaal voor twintigers en dertigers Club NU, een programmalijn die je de weg wijst in het misschien wat overrompelende aanbod.

Vind je jezelf een cultuurbarbaar en zou je daar best verandering in willen brengen? Of kom je al regelmatig, maar kies je vaak voor wat je al kent? Club NU gidst je door ons programma zodat je daarin steeds beter je weg kunt vinden. In een informele sfeer laten we je actuele podiumkunst zien, in frisse vormen en met gezellige activiteiten daaromheen. Zoals een borrel, pyjamaparty of een pubquiz met comedy. Ook in coronatijd gaat Club NU door. Juist nu, om je vermaak, verlichting of verdieping te bieden. Op Instagram geven we bijvoorbeeld tips voor een online theaterbeleving. Niet alleen bij ons, maar ook bij andere theaters en gezelschappen.

 

Hoe werkt Club NU?

Club NU geeft voorstellingstips. De eerstvolgende tip is het debuutprogramma van de zeer getalenteerde comedian Glodi Lgungu. Hij is op 5 december te zien in de Blauwe Zaal, maar gezien zijn talent verwachten we dat hij snel de overstap zal maken naar de grote zaal. Dus wees er snel bij! Club NU heeft namelijk ook een leuk randprogramma bij deze voorstelling.

De leden van het Club NU-programmapanel - Cees, Anthony en Ritania - lopen over van de bruisende ideeën en organiseren verrassende activiteiten bij een voorstelling of los daarvan. Club NU zorgt voor nieuwe programma’s in het aanbod van de schouwburg, zoals ‘Niet zomaar een Pubquiz’, ‘De Luisterbar’, minifestival ‘The future is now’ en escape game ‘Game of Thrones’. Hier worden de komende tijd nog een podcast aan toegevoegd en de workshopreeks ‘Dat is de Kunst!’. Je kunt Club NU volgen op Instagram @ssbuclubnu, en voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website.

 

Je leest het: Club NU is alive and kicking, omdat er gewoonweg te veel mooie en bijzondere (podium)kunst is om te missen.

Uitgaan in coronatijd

5/18
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...