Groen als gras  

win kaarten voor All Stars de musical

 

feelgood voorstelling

Na het succes van de film en serie is ‘All Stars’ komend seizoen in het theater te zien. ‘All Stars de musical’ is een feelgood voorstelling voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, aanvaller of verdediger, voetballiefhebber of niet. Want ook al staan de jongens van Swift Boys 8 elke zondag met elkaar op de grasmat, wie heeft het over scoren? 

500ste wedstrijd 

Hero, Mark, Johnny, Willem en Paul houden vast aan hun zorgeloze uurtjes op zondagmorgen, om samen lol te hebben op het veld en in de kleedkamer. Net als toen ze nog pubers waren. Maar nu zijn ze 25 en hebben een heel ander leven dan toen: zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes, buitenechtelijk gerommel, carrièreplannen. En hoe gaan ze in hemelsnaam die 500ste wedstrijd winnen?  

win vrijkaarten

Tijden zijn veranderd, de spelers zijn veranderd, zelfs de tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys will always be boys...
Het team van All Stars bestaat uit o.a. Jim Bakkum, Jasper Demollin, Lucas Hamming en Kees Boot. Weet jij wie de rol van Hero speelt in deze bewerking? Zet je antwoord op Facebook bij het bericht over All Stars  en maak kans op 2 vrijkaarten voor een dag naar keuze. 

12 & 13 januari | bestel hier je kaarten   Meer zien? Bekijk ons musicalaanbod op ssbu.nl

Groen als gras

4/17
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...