Wist je dat? 

… je in seizoen 18|19 ook op dinsdagmiddag naar een voorstelling kunt?  Aanvang 15.00 uur. Een paar voorbeelden: House of Horror  van Hans Klok (18 sep), WO-MAN van Golden Palace (9 okt) of Eerlijk gezegd van Yora Rienstra  (8 jan).

… dreumesen en peuters in het nieuwe seizoen hun hart kunnen ophalen bij onze Spruitjes? Een reeks van zeven voorstellingen voor de allerkleinsten, op zondagochtend. 

 

 

… Zindering van 11 t/m 15 juli uitpakt met de Zinderende Zomerweek? Wat je kan verwachten? Een feestelijke Bubbels-proeverij, chefkok Remco Vellinga en souschef Ronald van der Vlis die hun Soepgeheimen en Vleesfantasieën delen in een leerzame workshop, dorstlessende bieren en natuurlijk lekker eten. 
Kom je proeven?  

 … wij in vijf minuten de Douwe Egbertszaal kunnen transformeren van een vlakke zaal (circa 800 plaatsen) naar een zaal in amfi-opstelling (circa 600 plaatsen). Bekijk de timelapse op YouTube! 

… we in de schouwburg regelmatig op zoek zijn naar stagiair(e)s? Wil je zelf ervaring opdoen in een culturele omgeving of ken je iemand die dat wil, bekijk dan de actuele vacatures op onze website. 

 

… het pauzedrankje in de schouwburg heel populair is? Heb je geen zin om in de pauze in de rij te staan, bestel dan je pauzedrankje voorafgaand aan de voorstelling aan het buffet. In de pauze staat je bestelling klaar op een gereserveerd tafeltje. Je kunt je  drankje ook meenemen naar de zaal, vraag dan bij het bestellen om een plastic beker.

 … je een stoel kunt adopteren in de schouwburg en daarmee een bijdrage levert aan onze ambitie om ieder kind dat in Utrecht op de basisschool zit, minimaal één keer in de schouwburg te ontvangen? Wil je meer weten, stel je vraag op stoeladoptie@ssbu.nl

... we in de zomer  andere openingstijden hebben:
De kassa is vanaf 23 juli gesloten, net als restaurant Zindering en Mevr. Dudok. 
Vanaf 20 augustus zijn de kassa en Mevr. Dudok weer geopend, vanaf 4 september kun je ook weer in Zindering terecht. Van 28 juli t/m 12 augustus is de schouwburg gesloten voor publiek en zijn we telefonisch en online niet bereikbaar.  Online kaarten kopen kan de hele zomer lang op 
ssbu.nl

Wist je dat....

12/17
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...