Waar kijken onze programmeurs naar uit?

                                    De keuze van… Lucia Claus

 

 


 

“Ik houd me voornamelijk bezig met toneel. Ik verheug me zelf enorm op Five Easy Pieces , een Vlaamse voorstelling van de Zwitserse regisseur Milo Rau. Het is een aangrijpende voorstelling, gespeeld door vijf kinderen en één volwassene en vertelt het verhaal van, schrik niet, Dutroux. Ik heb de voorstelling anderhalf jaar geleden gezien tijdens SPRING en ik was er compleet door overrompeld. Ik kon echt even niemand zien of spreken. Ik ben er heel trots op dat we die opnieuw naar Nederland hebben kunnen halen.”

 

Een ander hoogtepunt is wat mij betreft Malcolm X, een groot contrast met Five Easy Pieces maar ook waanzinnig goed. Ontzettend uitbundig. Een twintigtal acteurs, muzikanten, dansers, rappers en slam poets verwikkeld in de taaie strijd voor gelijkheid.

 

 

 

“Je probeert het meest toonaangevende te laten zien”

 

Er komen dit seizoen ook weer vijf bijzondere circusvoorstellingen en we coproduceren nu voor de derde keer de kerstvoorstelling voor het hele gezin. Dit jaar is dat Alone@Home, met Martijn Fischer in een van de hoofdrollen. Een voorstelling met een knipoog naar de welbekende Home Alone films. We gaan ook wat nieuws doen komend seizoen; een keer per maand een matineevoorstelling op dinsdag, met een heel gevarieerd aanbod. Voor als je ook gewoon eens op je vrije dag ’s middags naar het theater wilt, of als je er tegenop ziet om ’s avonds van huis te gaan.”

 

Lucia Claus, directeur en programmeur


Programmeurs kijken uit naar

7/17
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...