Zindering in het nieuwe seizoen

Wat staat er op het menu?

Chef Remco en souschef Ronald runnen de keuken van Zindering al meer dan dertien jaar samen. Ze zijn feilloos op elkaar ingespeeld. Waar slagerszoon Ronald een voorliefde heeft voor vlees en pure smaken, is Remco de creatieve avonturier. Hun keuken is een mediterrane mix waarin Noord-Afrikaanse en Zuid-Europese invloeden de boventoon voeren. Bijna alles wordt in huis gemaakt en de kaart wisselt maandelijks. Het restaurant organiseert ook speciale avonden met eigen programmering, zoals de series A bite at the opera en Wijn & Spijs.

Vier een avondje vakantie in Zindering

Hou je van wijn? En van lekker eten? Tijdens Wijn & Spijs neemt gastheer-sommelier Isaac Kaemingk je mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken. Voor elke editie wordt een wijnmaker uit een bepaald gebied uitgenodigd om er alles over te vertellen én samen te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs. Dus vier een avondje vakantie en kom proeven van fantastische wijnen, met perfect daarbij passende gerechten. Met smaken uit de streek, vaak met een verrassende twist van Zindering. 

 

 

 

In de eerste editie na de zomer staan de wijnen uit de Noord-Italiaanse regio Alto Adige (Zuid-Tirol) op het menu, van wijnbedrijf H. Lun. De directeur komt persoonlijk vertellen over de uitdagingen van het vak als je druivenstokken op de steile berghellingen van de Dolomieten staan. 

 

do 5 sep Wijn & Spijs | bestel kaarten 

 overzicht overige edities | bestel kaarten 

Zindering in het nieuwe seizoen

7/17
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...