Mevr. Dudok was jarig!

Afgelopen januari bestond ons dagcafé Mevr. Dudok één jaar. Een mooie aanleiding om enkele vragen te stellen aan Ernestine die hier sinds de opening werkt.
“Dus jij bent mevrouw Dudok?” Een stralend en volmondig “ja”, is het antwoord. Daarna een schaterlach: “Nee joh, ik ben één van de mevrouw Dudoks!” Kans om ons vragenlijstje af te werken, krijgen we nauwelijks. Ernestine steekt meteen enthousiast van wal: “Weet je, Mevr. Dudok is een pareltje. Hier kun je tot rust komen met thee en een tijdschrift, vrienden ontmoeten of geconcentreerd werken met je laptop. En waar vind je zomers zo’n heerlijke plek waar je kunt genieten van de laatste zonnestralen met een wijntje en een nootje met uitzicht op de Dom. Het feestje is helemaal compleet als de fontein van Hekman met de drie gratiën weer aangaat in de lente.”  

Mevr. Dudok was jarig!_243
Mevr. Dudok was jarig!_242

VERS, LEKKER EN GEZOND
Als het op wijn aankomt heeft Ernestine recht van spreken, want onlangs heeft ze haar wijnbrevet gehaald. Zij adviseert je graag én deskundig over de heerlijke Margaret Wines en speciale bieren van Maximus. Ernestine zit duidelijk op haar stokpaardje als het op drank en eten aankomt: “Vers, lekker en gezond, dat is de kracht van onze kaart en daar staan wij voor. Er is een goede samenwerking die steunt op de mooie keuken van Zindering. Onze soepen, quiches en salades zijn heerlijk en altijd met dagverse producten bereid.” “Daarnaast vind ik ook de sfeer belangrijk. Ik heb een opleiding vormgeving en mode gevolgd aan de HKU, daar komt mijn gevoel voor styling vandaan. Die gevoeligheid voor perfectie en esthetiek pas ik ook toe in Mevr. Dudok. Zo kies ik bijvoorbeeld met zorg de bloemetjes uit die op de tafel staan. Een klein detail misschien, maar niet onbelangrijk.” 

SERVICE MET EEN GLIMLACH

Het team van Mevrouw Dudok bestaat naast Ernestine, uit Inger en Vincent. Wat ze gemeen hebben is de passie voor lekker eten, een goede service en een warm welkom. Inger is een vormgever in hart en nieren en kan het niet laten van elk bord een plaatje te maken: “De producten verdienen een mooie presentatie en stiekem smaakt het dan nét iets lekkerder”. Bij Vincent staat service met een glimlach centraal. “Het is onze taak om ervoor te zorgen dat gasten zich hier thuis voelen.” Met zijn persoonlijke muziekkeuze, die kan variëren van folk-achtige songs van Johnny Cash en Neil Young tot de rustige blues van gitarist en singer-songwriter B.B. King, maakt Vincent het bezoek aan Mevr. Dudok een ware belevenis. Ernestine, Inger en Vincent ontvangen je graag bij Mevr. Dudok, dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. meer info  

TIP VAN MEVR. DUDOK
Naar de voorstelling en geen tijd om uitgebreid te dineren in Zindering? Kies de dagschotel van Mevr. Dudok: soep, salade en hartige taart voor slechts € 17,50 (tot 20.00 uur verkrijgbaar) .

Mevr. Dudok was jarig!

6/16
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...