Het Club NU programmapanel

Wie zijn dat? 

 

 

 

 

 

 

 

Dit seizoen organiseren zes creatieve jonge geesten - Anthony van Dongen, Cees Martens, Eva Peucker, Mirjam Dales en  Ritania Wirht - evenementen voor Club NU. Vanuit de vraag: ‘Waar zou jij je vrienden mee naartoe nemen?’ creëren ze op zichzelf staande evenementen en activiteiten rondom voorstellingen. Ze stellen zich graag aan je voor.  

 lees meer


Het Club NU programmapanel_foto blok 1

"Mijn naam is Mirjam Dales en ik woon sinds twee jaar in Utrecht. Mijn vrije tijd besteed ik aan improvisatietheater, lezen, samen met vrienden zijn of aan het kijken van series en films (en dan vaak veel te veel achter elkaar). Verder werk ik als productieleider bij Codarts, hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Ik heb ontzettend veel zin om samen met de andere panelleden de schouwburg eens even goed op zijn kop te zetten!"

 

 

 

"Ik ben Eva Peucker, 20 jaar en de jongste van de groep. Muziek maken en toneel spelen doe ik al mijn hele leven. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Event Management op het MBO. Daarom leek dit panel mij een geweldige kans om hier een deel van mijn examen te doen. Ik wil ontzettend graag mensen enthousiasmeren over diverse kunstvormen en deze toegankelijker maken voor jongeren zodat zij ook de schoonheid kunnen ervaren, net als ik."

 

Het Club NU programmapanel_foto blok 2
Het Club NU programmapanel_foto blok 3

"Ik ben Ritania. Jaren geleden heb ik de opleiding Writing for Performance aan de HKU gevolgd, maar toen veel kunst- en cultuurkranen dichtgedraaid werden, heb ik mijn schrijfkunst en passie voor theater laten verwateren. Nu wil mezelf weer voeden met creatieve prikkels. De multiculturele samenleving zie ik helaas nog niet genoeg gerepresenteerd worden in de grotere theaters. Het is belangrijk dat alle stemmen gehoord worden, dat theater toegankelijk is voor iedereen. Als lid van het programmapanel wil ik daar mijn steentje aan bijdragen."

Hallo, mijn naam is Anthony van Dongen. Ik ben 27 jaar, geboren en getogen in Den Haag en sinds een aantal maanden woonachtig in Utrecht. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als hr-adviseur bij de gemeente Den Haag. Diversiteit, intersectionaliteit en inclusie zijn thema's die mij drijven en die ik ook zeker wil gaan inzetten bij mijn werk voor Club NU! Want ook in de theaterwereld moet nog veel gebeuren voordat iedereen gezien en gehoord wordt.” 

Het Club NU programmapanel_foto blok4
Het Club NU programmapanel_foto blok 5

"Hi! Ik ben Fleur, een 26-jarige culturele stuiterbal. In mijn dagelijks leven werk ik als fondsenwerver bij de VPRO en daarnaast probeer ik voor mijn Instagram-account @culturekitten zoveel mogelijk culturele dingen te doen en te delen met de wereld; van theater en opera tot lekker eten of een goed boek, ik word enthousiast van alle soorten kunst en cultuur die er zijn. Met Club NU hoop ik, net als via Instagram, mensen te enthousiasmeren voor cultuur in het algemeen en theater in het bijzonder, door toffe evenementen met inhoud neer te zetten! 

 

 

 

“Hoi! Mijn naam is Cees. Ik zie mezelf als een echte culturele omnivoor. Ik heb een wetenschappelijke achtergrond in (moderne) beeldende kunst, theatersport als hobby, ben werkzaam als freelancer bij verschillende muziek-, theater-, en filmfestivals en ik ben niet gebonden aan een discipline maar juist op zoek naar interessante combinaties om te programmeren en faciliteren. Met name van kruisbestuiving tussen disciplines word ik erg gelukkig. Ik wil in mijn tijd bij Club NU op zoek gaan naar de mogelijkheden om de schouwburg op een duurzame manier (nog) toegankelijker te maken.

Het Club NU programmapanel_foto blok 6

Het Club NU programmapanel

14/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...