Zes jonge creatievelingen organiseerden dit seizoen evenementen voor Club NU, rondom voorstellingen of los daarvan. Vanuit hun culturele hart en passie en de vraag: Waar neem jij je vrienden mee naartoe? Veel was mogelijk, bijvoorbeeld een slaapfeestje. Zij verrasten ons met hun frisse blik en input. Hoe gaat het nu met ze?

Het Club NU-programmapanel Hoe gaat het nu? 

lees meer


Club NU blok1

De opdracht was: organiseer evenementen voor Club NU om een brug te slaan tussen de schouwburg en twintigers en dertigers (zoals de panelleden zelf). Dat liep anders dan gepland. Nadat Anthony, Eva, Ritania, Mirjam, Cees en Fleur goed waren opgewarmd met de organisatie van verschillende kleine activiteiten, konden hun twee grootste evenementen niet doorgaan: een iftar en ‘Club TOEN’, een nostalgisch festival voor ‘90’s kids’. Wél kunnen zij trots zijn op wat zij het afgelopen jaar als organisatoren en ambassadeurs hebben bereikt! 

“Welkom in Mens Dudok!” Zo werd ons dagcafé genderneutraal gemaakt en serveerde het panel beschuit met gemixte muisjes voor aanvang van de voorstelling ‘Boys won’t be boys’. Bij ‘De Man in Azië’ presenteerden ze in samenwerking met Pan Asian Collective een indrukwekkend voorprogramma over Aziatische millennials, met woordtovenaar Kevin Groen. Als laatste activiteit werd een pyjama party georganiseerd bij ‘Bedtime Stories’, compleet met spelletjes, films, dj én een kussengevecht. 

Club NU blok2
Club NU blok3

Nieuwsgierig naar wat het panel volgend seizoen gaat doen? Hopelijk kunnen zij dan alsnog hun ‘Club TOEN’ en iftar organiseren. En nog veel meer leuke activiteiten. Laat je verrassen en hou hen in de gaten via de website, Facebook en Instagram.

 

Tot snel in de schouwburg! 


Club NU - het programmapanel

8/18
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...