Steun ons – juist nu 

 

lees meer


De coronacrisis raakt iedereen

Wij staan samen met jou voor de bestrijding van het virus, zodat we je zo snel mogelijk weer mooie avonden in ons theater kunnen bieden. De sluiting van onze zalen, en het beperkt aantal toegestane bezoekers nu ze weer open zijn, betekenen voor Stadsschouwburg Utrecht een zware financiële tegenslag. Als we weer volledig open mogen, willen we je een bruisend cultureel programma presenteren zoals je dat van ons gewend bent. Daar hebben wij hulp bij nodig. Als je ons steunt, help je daarmee ook artiesten, gezelschappen en ensembles. Samen bieden wij hen een podium en zorgen we in Utrecht voor een cultureel aanbod van goede kwaliteit.

Je kunt ons op verschillende manieren steunen:

Maak een bedrag over 

Je kunt een bedrag overmaken op Stadsschouwburg Foundation, NL03 RABO 0148 7953 82, o.v.v. donatie en wij garanderen je dat dit heel goed terechtkomt!  

Adopteer een stoel

Stadsschouwburg Utrecht wil graag dat ieder kind dat in Utrecht op de basisschool zit, minimaal één keer in zijn schoolloopbaan een voorstelling bezoekt in de schouwburg. Door het adopteren van een stoel in de Douwe Egbertszaal kun je ons helpen om deze doelstelling te realiseren. Kijk voor meer informatie over het adopteren van een stoel op onze website: https://stadsschouwburg-utrecht.nl/organisatie/steun-ons/. Deze doelstelling is natuurlijk alleen haalbaar als wij geschikte voorstellingen kunnen presenteren. Dus koop die stoel; juist nu!

 

Help je mee?

Steun ons – juist nu

13/18
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...