Duurzame theaterverlichting

Heb jij ook duurzame tips? Laat het ons weten

lees meer


Stadsschouwburg Utrecht werkt op verschillende manieren aan duurzaamheid. Zo stimuleren we gasten en medewerkers om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen, scheiden we ons afval zoveel mogelijk en laten we kleurrijke tassen maken van overtollig reclamemateriaal. 

Enkele weken geleden konden we een nieuw initiatief toevoegen aan onze ambitie om duurzaam te werken. Sandra van Vessem (directeur particulieren en private banking Rabobank Utrecht) en Lucia Claus (directeur Stadsschouwburg Utrecht) tekenden namelijk een nieuwe samenwerkings- overeenkomst, met als speerpunt het verduurzamen van de theaterverlichting. 

 

“Het verduurzamen van ons pand staat al langer hoog op onze prioriteitenlijst. Met de bijdrage van Rabobank Utrecht kunnen we de aankomende periode verder investeren in duurzamere theaterverlichting”, zegt Joost Kok, adjunct-directeur en hoofd bedrijfsvoering.

“Onze kleine theaterzaal, de Blauwe Zaal, is onze testlocatie. Het is een lang traject waarin we samen met Rabobank Utrecht optrekken. In de toekomst zullen we alle traditionele armaturen vervangen door ledverlichting.” “Voor Rabobank past dit heel goed bij de ambities om duurzaam ondernemerschap te stimuleren en samen te werken aan de energietransitie”, zegt Sandra van Vessem.  

 

Heb jij goede ideeën om onze schouwburg te verduurzamen? Laat het ons weten via info@ssbu.nl, dan kunnen wij kijken of we dit idee mogelijk kunnen maken in de komende jaren waarin we nog meer willen verduurzamen!

Duurzame theaterverlichting

17/19
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...