Maak kennis met

de nieuwe panelleden

van Club NU: onze programmalijn

voor twintigers en dertigers

 

 

 

 

lees meer


Astrid Meijs en Tomy Huijbregts maken sinds 1 februari deel uit van het programmapanel van Club NU en ze hebben mooie plannen! Samen met de overige enthousiastelingen uit het panel gaan ze niet alleen inspirerende activiteiten organiseren rondom Club NU-voorstellingen, maar ook op zichzelf staande evenementen om twintigers en dertigers kennis te laten maken met theater en alles wat Stadsschouwburg Utrecht te bieden heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrid is een creatieve alleskunner. Ze werkt als programmamaker en cultuurmakelaar in de culturele sector en volgt op dit moment de opleiding tot docent beeldende kunst. Ze is regelmatig te vinden in haar eigen atelier op De Nijverheid in het Werkspoorkwartier.

 

Astrid kwam in aanraking met Club NU toen een vriendin haar een keer meenam naar een Club NU-voorstelling, waarna ze vaker naar voorstellingen ging. Met het panel hoopt ze meer twintigers en dertigers in aanraking te brengen met theater en de activiteiten daaromheen. “Theater biedt inspiratie en plezier, maar is ook vernieuwend en verruimend” vindt Astrid. Voor Club NU heeft ze het idee opgevat om de wijk in te gaan met het project ‘Performance achter de ramen’. Hiermee wil ze - letterlijk en figuurlijk - theater dichterbij brengen. “Zo wil ik werken aan inclusiviteit en daarnaast ga ik graag in gesprek met bezoekers, dat vind ik heel waardevol.”

 

Tomy studeerde Farmacie en is nu derdejaars student bij de opleiding tot theaterdocent. Voor zijn opleiding maakt hij profielen van jongeren in het AZC en in zijn vrije tijd, toen het nog kon, bezocht hij wel drie keer per week het theater. Daar zag hij o.a. de voorstelling ‘Boys won’t be boys’ met Club NU-randprogramma, waarbij het panel de toiletten genderneutraal had gemaakt en het dagcafé Mevr. Dudok had omgedoopt tot Mens Dudok.

 

Tomy komt graag in het theater. Niet alleen om inspiratie op te doen voor zijn studie maar ook om zijn blik te verbreden. “Het is een bijzondere plek waar je met de theatermakers en het publiek samen in het nu bent. Ik wil meer mensen dat laten ervaren. In mijn vriendenkring zie ik dat ze niet altijd weten waar ze moeten beginnen met theaterbezoek. Met Club NU hoop ik daar een helpende hand in te bieden.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met Tomy en Astrid is het Club NU-programmapanel voor NU compleet. Samen met Cees, Eva, Anthony en Ritania zijn ze al druk aan het brainstormen over bijzondere projecten en randprogramma’s. Wil je op de hoogte blijven? Volg Club NU dan op Facebook en Instagram

Club NU

Maak kennis met de nieuwe panelleden van Club NU

7/19
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...