De BuitenSpelen _728

 

 

 

lees meer


De BuitenSpelen

een festival met theater, terras, zand en sport

Stadsschouwburg Utrecht speelt deze zomer buiten. In een zomers paviljoen voor de deur van de schouwburg, op het Lucabolwerk, kun je van 3 t/m 18 juli terecht voor voorstellingen, eredivisie-beachvolleybalwedstrijden en een hapje en drankje op de tribune mét panoramaterras.

 

De eerste week wordt de zand-arena bespeeld door beachvolleyballers van Sportworx en kunnen bezoekers overdag zelf spelen, met de voeten in het zand, of genieten van het uitzicht vanaf het hoge terras. Een week later, van 12 t/m 18 juli, zijn er daarnaast ’s avonds, en in het weekend overdag, programma’s met muziek, cabaret of (jeugd)theater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredivisieweekend Beachvolleybal

 

De BuitenSpelen gaat van start met in het eerste weekend, 3 en 4 juli, een toernooi van de ‘Eredivisie Beach’, de hoogste Nederlandse beachvolleybal competitie voor mannen en vrouwen. 

Theater in zand

Van 12 t/m 18 juli is er elke avond, en in het weekend overdag, een theatervoorstelling te zien. Zo brengt Ellen ten Damme een speciaal gemaakte voorstelling vol muzikale hoogtepunten en komt de Nederlandse Reisopera met de vrolijke en weemoedige opera ‘Magelone & Peter’. Cabaretier Andries Tunru presenteert een zand-editie van 'Lachen met volle mond'. En in het weekend speelt het Utrechtse gezelschap Rake Klappen hun voorstelling ‘Coup Coup, Bye Bye’ in het zand.

 

3 t/m 18 juli | bestel kaarten  

 

De BuitenSpelen

4/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...