Theaterrestaurant Zindering,

smaakmaker van de schouwburg

lees meer


Nu we weer open zijn voor voorstellingsbezoek, kun je ook weer komen eten en drinken in ons theaterrestaurant Zindering (alleen geopend bij voorstellingen). Reserveren is momenteel verplicht. Overdag kun je vanaf 11.00 uur terecht op het terras van Mevr. Dudok en ook alle foyers zijn tijdens de voorstellingen weer open.

 Op ons terras geniet je het langste van de zon!

een opfrissertje
Waarom is het ook weer zo leuk en lekker om gebruik te maken van onze horeca?

 

Omdat theaterrestaurant Zindering in een prachtig monumentaal Dudokpand gevestigd is, je vanaf het terras uitkijkt op het groene Lucasbolwerk en de Dom én niet in de laatste plaats omdat onze koks Remco Vellinga en Ronald van der Vlis heerlijke, creatieve en eigentijdse gerechten op tafel brengen. De smaken rond de Middellandse Zee zijn een belangrijke inspiratiebron. Maar ze maken ook graag culinaire uitstapjes naar Scandinavië, Azië en Zuid-Amerika. In Mevr. Dudok geniet je dagelijks van een smakelijke lunch, een kakelvers kopje koffie en een krantje en achter de counters van onze foyers staan de leukste en service-gerichtste horecamedewerkers van Utrecht!

blok 1 beeld COPY

de smaakmakers van restaurant Zindering aan het woord   

Om onze gasten elke dag kwaliteit en gastheerschap te kunnen bieden, werken we met een groot team enthousiaste collega’s. Stuk voor stuk vakmensen met een horecahart. Geïnspireerd op het thema ‘Voer je verbeelding’ is een aantal van hen geportretteerd door fotograaf Jesse Nortier, zelf al jaren werkzaam bij de schouwburg in verschillende functies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Souschef Ronald over koken in Zindering
“Als je werkt met zulke mooie producten die met aandacht en vakmanschap worden geteeld of gemaakt, dan is het onze verantwoordelijkheid als koks om te zorgen dat die producten perfect worden bereid en gepresenteerd. Vakmanschap en smaak zijn het allerbelangrijkst. De gast moet zich kunnen ontspannen en tegelijkertijd verrast worden. Het is mooi als we kunnen ontroeren met een gerecht en dat je later op de avond nog een keer ontroerd wordt door een voorstelling.” 

 

 

 

 

Chef Remco over koken thuis
“Thuis probeer ik elke week een nieuw recept uit, met behulp van kookboeken van bijvoorbeeld Gill Meller, Ottolenghi of Mikkel Karstad. Omdat m’n vrouw en kinderen vegetarisch eten, komt het er vaak op neer dat ik drie verschillende versies maak: één met vlees of vis voor mezelf, een vegetarische versie voor Hanna én een kindvriendelijke versie, die dan hopelijk wel wordt opgegeten door de kleintjes… maar vaak is dat een ramp.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastheer/Sommelier Isaac over Wijn & Spijs
“Mensen en hun verhalen inspireren mij. Een heerlijke wijn met een eindeloze afdronk in je glas is geweldig, maar dat is slechts het eindresultaat. De weg van wijngaard tot fles is vaak een verhaal vol voor- en tegenspoed dat écht aanzet en energie geeft om zelf de dagen te plukken. Zindering biedt het ideale decor voor de wijnmakers die we uitnodigen om hún verhaal te vertellen. We hebben alle gastronomische en audiovisuele mogelijkheden om hun wijnen - het resultaat van noeste arbeid - in de spotlights te zetten, in smaak, woord en beeld.”

 

 

 

 

Manager Floris Blom
“En dan hebben we ook nog Mevr. Dudok. Ons dagcafé bij de entree met een zonnig terras voor de deur. Hier kun je werken, lunchen en borrelen, of voorafgaand aan de voorstelling iets eten. Ook worden er bijvoorbeeld pubquizzen georganiseerd. Kortom, reden genoeg om ons te bezoeken! Ons (horeca)team staat voor je klaar, ook als je zelf plannen hebt om iets in de Stadsschouwburg Utrecht te organiseren; een werkvergadering, symposium, borrel, feest, festival of bruiloft? Er is nog ruimte…”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurant Zindering, smaakmaker van de schouwburg

7/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...