Geef eens

een schouwburg-cadeau! 

 

Tas

Onze duurzame shoppers worden gemaakt van oude geveldoeken en zijn daarom allemaal uniek. De productie is in handen van atelier Bannerbag. Dit atelier werkt samen met sociale werkplaatsen en bedrijven die medewerkers in dienst hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee geef je een cadeau dat bijdraagt aan sociale duurzaamheid en minder afval! Kies voor een grote tas (€ 17,50) of een kleiner exemplaar (€ 12,50). Ze zijn verkrijgbaar bij de kassa.

ZinGin

In samenwerking met distilleerderij De Pronckheer heeft ons restaurant Zindering een eigen gin gemaakt, genaamd ZinGin. Een ambachtelijke gin van jeneverbes met handgeplukte douglasspar van de Utrechtse Heuvelrug, verveine van De BijenAkker in Odijk en koriander. Geef dit heerlijke en superlokale drankje cadeau aan de echte ginliefhebber. Interesse? Vraag er naar aan de bar bij Zindering of Mevr. Dudok! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zindering cadeaubon

Maak je theateravond compleet met een etentje in Zindering. Eerlijke, duurzame ingrediënten bereid door topchefs en opgediend door onze vriendelijke medewerkers. En geen stress of je wel op tijd bent voor de voorstelling! Een cadeaubon voor Zindering heeft een waarde van € 10 of € 25.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podiumcadeaukaart

Geef een belevenis cadeau! Ideaal voor de vriend(in), vader of tante die alles al heeft. En met een beetje geluk, geniet je zelf ook mee! Informeer bij de kassa naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadeaupapier

En dat alles ingepakt in prachtige voorstellingsposters. Origineel en duurzaam! Je vindt overgebleven posters bij ons in de witte bak meteen links van de ingang, onder het tassenrek. Of vraag er naar bij de kassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef eens een schouwburg-cadeau!

11/15
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...